به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان بازرسی چهارمحال و بختیاری با حضور قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، ائمه جمعه و جماعات و جمعی از مدیران استانی برگزار و مهدی تقوی به عنوان مدیر جدید معرفی شد.
در این مراسم حجتالاسلام فاطمی از زحمات علی احمدی در دوران تصدی پنج ساله مدیریت در بازرسی چهارمحال و بختیاری قدردانی و برای مهدی تقوی مدیرکل جدید این سازمان آرزوی موفقیت کرد.
امام جمعه موقت شهرکرد گفت: برقراری عدل در قرآن کریم بسیار سفارش شده زیرا یکی از ارزشهای بالای جامعه است.
وی افزود: کسانی که حکم میکنند باید احکام آنان بر اساس مبانی قرآن و سیره اهل بیت (ع) باشد.
فاطمی اضافه کرد: باید در شرایط خاص جامعه بر اساس سنت پیامبر (ع) و قرآن کریم تصمیمگیری شود زیرا هدف نظام اسلامی و انتظار عموم مردم برقراری عدل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد